WAAROM KIEZEN VOOR

BLENDTEC?

De blenders van Blendtec zijn speciaal gemaakt voor commercieel gebruik. Daarnaast zijn het de meest geavanceerde blenders verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Hieronder noemen we een aantal onderscheidende factoren die Blendtec te bieden heeft.

Efficient

EENVOUDIG TE REINIGEN

De unieke vijfzijdige blenderkan zorgt ervoor dat alle ingrediënten automatisch naar het mes worden getrokken. In plaats van dat deze rond draaien in een ronde kan, raken ze de zijkanten van de kan en vallen ze zo in het mes. Daarnaast kan de blenderkan eenvoudig gedemonteerd en in de vaatwasser gereinigd worden. Dit bespaart u een hoop tijd en energie bij het schoonmaken van uw blender.

DE TOEKOMST

MODERNE TOUCH INTERFACE

Alle blenders van Blendtec zijn voorzien van een touch interface. Deze hebben naast een modern design ook geweldige functies waardoor het mengen, maar ook schoonmaken, erg eenvoudig gaat!

EFFECTIVITEIT

ULTRA HIGH-SPEED MOTOR

Naast een modern design en een eenvoudige bediening, bevatten de blenders ook nog eens de krachtigste motor die verkrijgbaar is op de markt. Hiermee kunnen zelfs de moeilijkste ingrediënten zoals ijs, bevroren fruit of rauwe groenten eenvoudig gemengd worden. Dit maakt onze blenders dus zeer geschikt voor uw restaurant of smoothie-bar! 

VEILIGHEID

DUURZAAM MES 

De messen van Blendtec zijn gemaakt van gehard staal en zijn 80% dikker en 10 keer sterker dan normale blendermessen. Daarnaast zijn ze bot in plaats van scherp. Een mes dat bijna 500 km/h draait hoeft niet scherp te zijn om de klus te klaren. In plaats van de ingrediënten met scherpe randen weg te hakken, verpulvert het grote stompe ontwerp vrijwel alles! 

MACHINE VAN DE

TOEKOMST

01

Eenvoudig te reinigen

De blender kan eenvoudig gedemonteerd en in de vaatwasser gereinigd worden.

02

Moderne Touch Interface

Een modern paneel waardoor het mengen, maar ook schoonmaken, erg eenvoudig gaat.

03

Ultra High-Speed Motor

Een krachtige motor waardoor de moeilijkste ingrediënten eenvoudig gemengd worden.